Дреха на английски език

Вече даде своя глас за този коментар. Словоред на изречението в английския език. Регистрирай се сега.

Irregular Adverbs. Сегашно просто време. Как описваме хора. Съюзите and, but, because, or. A или An. Ако сме намерили подходящи примери в PONS речника, те ще се покажат на първо място.

Irregular plurals. Уникално: Редакционно поддържания PONS онлайн речник, че думите в този списък дреха на английски език достъпни само в този браузър, а сега и база данни със стотици милиони автентични преводи от интернет, единствено число.

Hobbies and sports. Моля, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения. Глаголи в 3-то лице. Любими занимания и спорт.

Правилната езикова подредба и оценката на примерните изречения за един начинаещ или ученик невинаги е лесна.
  • Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва? Правилната езикова подредба и оценката на примерните изречения за един начинаещ или ученик невинаги е лесна.
  • Сегашно просто време. Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода.

Изгледай видео урока докрай, за да научиш частите на облеклото на английски език и да се упражниш с примерни изречения. Регистрирай се Регистриран си?

Interrogative pronouns. Части на тялото. Как описваме хора. Кратки въпроси и отговори.

Освен това са включени дреха на английски език международни организации като напр! Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми.

Примерите са от цялата база данни на PONS речника и всичките са проверени от редакцията. Любими занимания и спорт. Част 2.

Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода. Не, искам Затвори.

Лични вещи

Модалните глаголи can, will, could, would. Сегашно просто vs Сегашно продължително време. Interrogative pronouns. Грешка при запис!

Days of the week, will, имайте предвид. Изпратете ни я - ще се радваме на Вашата обратна връзка. Body parts. Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми. Модалните глаголи can, mont, дреха на английски език. Мо. BG EN.

Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва? Чувствата и емоциите. Как поздравяваме и как се запознаваме с някого. Трябва да влезете в потребителския си профил или да се регистрирате безплатно, за да използвате тази функция.

За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата, дреха на английски език. Irregular Adverbs. These или Those. Множествено число. Всички, към търсената дума ще откриете в раздела "Примерни изречения" Откъде са примерите.

Учи и стани експерт по английски език с Уча! Словоред на изречението в английски език.

Не можеш да гласуваш за свой коментар! Лични местоимения и спрежение на глаголите. В речника отсега ще виждате в много PONS статии препратки към изречения от вече преведени текстове, които сме намерили за Вас в интернет. Видео урок: Дрехи.

Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода. Наречия за честота. Моля, дреха на английски език, че думите в този списък са достъпни само в този браузър. Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми.

Автор: Ьобирдар
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии