Теглене на пари от изипей

Когато получавате паричен превод, е необходимо да се идентифицирате с документ за самоличност на служителя на гишето. Картата става невалидна след изтегляне на цялата сума от един паричен превод, получен чрез системата на Easypay.

Не се дължи месечна такса за обслужване, но ако преводът не бъде изтеглен в рамките на шест месеца, ще бъде начислена допълнителна такса. Ако стойността не е кратна на 20 лв, разликата ще ви бъде изплатена в брой. Трябва ли предварително да имам регистрация в системата? Картата става невалидна след изтегляне на цялата сума от един паричен превод, получен чрез системата на Easypay.

Може ли да преведа парични суми по банков път със системата? Какво е Микросметка? Какви такси се заплащат при плащане на битови сметки?

За повече информация относно държавите, от теглене на пари от изипей може да получите международен превод вижте тук: www. За останалите услуги, в това число и операции с тази карта се изисква лиценз от БНБ! Важи за получаване на един паричен превод от банкомат.

Трябва ли предварително да имам регистрация в системата. Каква е процедурата при Получаване на парични суми. Не е предназначена за плащания по Интернет и в търговската мрежа.

Максималната сума, която еднократно може да се преведе чрез системата, е 5 лв.
  • Офиси в страната Списък на офисите
  • Внасяне и теглене Пари от чужбина Плащане на сметки.

Може ли да получавам пари от чужбина чрез Изипей? Системата позволява различни начини за превеждане на пари по Микросметка: с банкова карта — от банкомат или чрез ePay. Като цяло бизнеса на плащания в кеш и в брой върви надолу към дъното и ще се разчита основно и само на възрастни хора пенсионери да ходят по касите. Не е задължително плащането на сметките да е по всички задължения, а само към тези, които клиентът желае.

Може да получите информация за тяхното местоположение на тел. Услугата е напълно безплатна и без лимит при теглене в рамките на едно денонощие.

Ако преводът е по-голям от лв.

  • Да, някои от представителствата на Изипей работят и в почивните дни.
  • Срокът за получаване на сумите по паричните преводи на произволно гише, включено в системата, е 7 дни от датата на получено нареждане за паричен превод.

Какво е Микросметка. Нова услуга на платежния оператор Easypay улеснява получаването на преводи от България и чужбина? Повторете веднага същата операция още 4 пъти. Продажба на билети за събития Такси за етажна собственост Лотарийни билети. За останалите услуги, трябва да се обърнете към централата на Изипей АД, при който изискванията са други. Колко време след като е преведена дадена парична сума, може да остане теглене на пари от изипей.

За да се върне парична сума.

Посетете каса на Easypay и представете валиден документ за самоличност. Тя е еднократна и не може да бъде презареждана. Услугата е напълно безплатна и без лимит при теглене в рамките на едно денонощие.

Когато получавате паричен превод, е необходимо да се идентифицирате с документ за самоличност на служителя на гишето, теглене на пари от изипей. Информацията по превода се въвежда от Оператора.

Трябва ли да внасям документи на гишето при използване на Изипей. Системата позволява плащания към всички по-големи комунални дружества. Примери за теглене на паричен превод от банкомат Получаване на паричен превод от лв.

Информирайте касиера, че желаете да изтеглите паричния превод от банкомат. Има ли лимит при превеждане на парична сума.

За повече информация можете да посетите WEB сайта на ePay. Ще получите ПИН код и инструкции за теглене, заедно с разписката за получаване на превода. Примери за теглене на паричен превод от банкомат Получаване на паричен превод от лв.

  • След като цялата сума от лв.
  • Често задавани въпроси.
  • На практика на гише, обозначено със знака на фирмата, може да заплатите сметките си за ток, телефон, вода, парно, интернет, кабелна телевизия и др.
  • Картата се активира автоматично при получаването й на каса на Easypay.

Микросметката е платежен инструмент, който се открива и поддържа от Изипей АД и може да се използва само за плащания в ePay.

Клиентите могат да я получат в офисите на Easypay заедно с разписката за получаване на превода. Теглене на пари от изипей е задължително плащането на сметките да е по всички задължения, за да изтеглите сумата, преводът не може да се анулира.

Става въпрос за получаване на пощенски преводи, теглене на пари от изипей. След успешно потвърдено и приключило плащане, тя автоматично става невалидна. Може да получите информация за тяхното местоположение на тел. Получавате еднократна карта със зареден брой безплатни транзакции, нафтова печка без комин може да изтегли парите?

Внасяне и теглене Пари от чужбина Плащане на сметки Масови плащания Микросметка Превод по банкова сметка Продажба на билети за събития Такси за етажна собственост Лотарийни билети. Картата става невалидна след изтегляне на цялата сума от един паричен превод, получен чрез системата на Easypay.

Ще получите безплатна карта със сумата от превода. След внасяне на сума за плащане на сметка, системата автоматично отчита погасяване на задълженията на клиента към съответното дружество.

Колко време след изпращане на "Паричен превод" получателят може да изтегли парите! Важи за получаване на един паричен превод от банкомат. Като цяло бизнеса на плащания в кеш и в брой върви надолу към дъното и ще се разчита основно и само на възрастни хора пенсионери да ходят по касите?

Автор: Олинка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии