Nissan terrano off road 4x4

Пазарджик 3. Джипа е продаден! Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

Ok No Поверителност. Всичко е платено - гражданска, винетка, прег.. Повече информация ще откриете на страницата ни за поверителност. Ловеч Ловеч гр. Nissan X-Trail 2,2 к. Предния прозорец е спукан в долния ляв край.

Revoke cookies.

Двигател - работи перфектно в момента само на газ. Плевен Плевен гр. Благоевград Благоевград гр? Комбинацията е рядко срещана и страшно ми допадна, защото едно от изискванията за експедиционна машина е тя да е максимално опростена. Шумен 1.

Въжета и колани

Състояние : На части Nissan X-Trail 2,2 к. Гредите не са изгнили и са в много добро състояние има за какво да се заварява. Търговище 2. Кърджали Кърджали гр. Видин Видин гр. Сливен Сливен гр. Всичко е платено - гражданска, винетка, прег..

  • Реални джипове на ниски цени!
  • Digg del. Виж повече.

Ловеч 1. Инструменти за темата. Търговище 2. Новият брой на списание OFF-road. Стара Загора Ст.

Aoshima - No 012369 - 1:24

Това е сериозно подготвен експедиционен Nissan Terrano 2 на нашия читател Любомир Бояджиев, който е доказал , че може да прави сериозни машини вижте по-долу. Процедурата по монтажа беше комбинирана с подмяна на щатните капачки с ръчни хъбове за заключване на предния мост, както и с изработка и монтаж на усилваща планка за паразитния хебел.

Варна Варна гр. Велико Търново.

Брой на списание OFF-road! Втора употреба Nissan X-Trail se к? Ем Комплект преди 9 дни. Това е сериозно подготвен експедиционен Nissan Terrano 2 на нашия читател Любомир Бояджиев, който е доказал. Следващия етап беше монтаж на …метанова уредба.

Nissan Terrano Снимки и Спецификации

Пловдив Пловдив гр. При по-нежно потегляне и придържане на лоста може да се тръгне и на 1-ва скорост. София Новият брой на списание OFF-road. Стоянов преди 8 дни.

  • С това първия етап приключи и гумите ,бяха монтирани успешно.
  • Авточасти от днес.
  • Русе 1.
  • Хасково, обл.

Ем Комплект преди 9 дни. Разград Разград гр. Цената за ремонт е в зависимост от модела н. Цена Търговище 2. Русе 1. На части Nissan Terrano 2. Стегната возия. Продавам Нисан Терано 1 на часи. Nissan Terrano 2.

NISSAN TERRANO II (R20), 10.92-09.07

Има каско за лв. Видин Видин гр. Втора употреба Nissan X-Trail se к. All Rights Reserved.

Снимките са на реалн. Гредите не са изгнили и са в много добро състояние има за какво да се заварява. Авточасти от днес.

Автор: Гиздава
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии