Боядисване на спирачни апарати варна

Ново Автосервиз Subaru Workshop е с над 10годишен опит в диагностицирането и ремонтирането на марката Субару. Публикувано: Съб май 09, Снабдих се с 2 диска АТЕ мм, пробиха ми ги на 4 дупки че бяха с 5х и остава да се сглоби на колата, което ще е другата седмица.

Спрея е на Wurth за студено поцинковане. Ефекта е след 1г и след зимата, боята не е паднала и ръждата не е избила Спрей и грунд ми струваха около 17лв по спомен. Цената подлежи на коментар в рамките на разумното! Транспорт за възр.. Комплекта позволява лесна и бърза смяна на спирачната течност без да се налага допълнително обезвъздушаване.

Въпреки, че е няколко пъти по-скъпо, мисля да избера такава боя пред спрея. Зависи какви материали се ползват.

Публикувано: Вто яну 26, Силистра Силистра гр. Автосервиз в. Видях на снимка един вр4 със същия патладжан перлен металик с червени 3-бутални брембота с бели надписи и взе че ми харесА.

Въведете вашето потребителско име и парола Потребителско име: Парола: Забравена парола.

  • Ремонт колелета на детски колички. Предимства - не се налага сваляне на спирачните апарати, съхне бързо.
  • Публикувано 06 август - Въпрос към Вени -за колко време засъхва тая боя?

Предлагани услуги: Смяна на масло и филтри ДВГ. Въпрос на вкус. Публикувано: Пон апр 06, Там позволих да ме убедят, че тази боя ще падне и ми дадоха един "червен" спрей. Боядисай ги червени.

  • Добрич Megane Scenic 1. Чете се, но не е прия тно!
  • То затова се нарича КИТ - купуваш го и вътре имаш всичко необходимо.

Sign In Sign Up. Боядисах и четирите апарата, но имам снимки само на задните. Скрий Покажи. Силистра Силистра гр. София София гр! Добрич Добрич гр. Предполагам може някъде да ти забъркат кенче с по-хубава боя и да изкара по-дълго, какво може да сложиш на апара.

Тема и Език

Автосервиза извършва всякакъв вид ремонти по ходова част, спирачни системи, смяна на масла и филтри и много други дейности свързани с автомеханиката. Или иначе казано с каква химия са третирани преди боядисване! Надявам се супортите да са от вр4.

Ново Друг Друг куб. Публикувано: Пет апр 10, подобен на сребърния феролит за кюнци, който не мога да кажа точно какъв е.

Исках цвят. Жоро Делчев. Може и да има такива на който няма да им хареса.

Официален форум

Може би ще взема и накладки АТЕ, както и спирачна течност. Но е банално, не се забелязва. Всъщност подемник си трябва за два - три часа, докато се нанесе боята и секо изсъхне.

Транспорт за възр. Този пост е редактиран от Krasko : 16 July - Светват направо. Публикувано 20 октомври - Добре дошли във форума на Фен Клуб Мицубиши България. Оставих ги да висят ден и половина преди втората ръка, което трябва да е пълно изсъхване с цел точно да не вдига долния слой боя. Божидар Тотеж преди 23 дни. Моделът е изключително атрактивен и подходящ за разходка на един или двама пътници. Плевен Боядисване на спирачни апарати варна гр.

Статистика

Публикувано: Пон апр 06, Недостатъци - съхне по-бавно от спрея. Взех гумички за апаратите - 4 О-пръстени за вътре при буталцата, защитни маншони на 4-те бутала плюс 4 зегерки и 4 гофрирани маншончета за болт-водачите.

Видин Видин гр. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. Публикувано: Пон авг 24, почти прозрач.

Автор: Симон
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии