България он ер предавания

Investbook - предаването за изгодните инвестиции , с авторското присъствие на Таня Кръстева, която развенчава икономически митове, всеки ден от часа. Брюксел 1 - Как решенията на Брюксел променят всекидневието ни, как експерти, политици и граждани коментират новините от евроинституциите?

България сутрин Всеки делник от часа.

Сезон 2: тенденциите от Авиосалона в Дубай Бизнес за милиарди, който прави разстоянията пренебрежимо малки, а всеки един от нас - гражданин на света. Какви са правата ни на граждани на ЕС? Мнения на икономисти, финансисти, анализатори, автори, бизнесмени.

Мненията на хората по света, създаващи трендовете и правилата на играта. Автор и водещ: Милена Милотинова.

Stress Test - архив предаването не се излъчва. Резултат - различното спортно предаване. Задълбочени коментари и анализи с гости на живо. Супердоктор - архив предаването не се излъчва. Обедна емисия. Автор и водещ: Миглена Георгиева.

Предаване за личния свят на известни българи с влияние върху обществения, политическия и културния живот у нас. Журналистически разработки по актуални теми и проблеми.
  • Още от Предавания. Водещ: Клара Маринова.
  • Характери Събота от часа. Супердоктор - архив предаването не се излъчва.

Още по темата

Видимо и невидимо Неделя от часа. Мненията на хората по света, създаващи трендовете и правилата на играта. Собствени тестове на нови модели, новини, икономически анализи от автомобилния сектор, интервюта, специални репортажи. Водещ: Даниел Ненчев. Бизнес за милиарди, който прави разстоянията пренебрежимо малки, а всеки един от нас - гражданин на света.

Тук ще откриете другата страна на спорта, свързани българия он ер предавания автомобилите - нови технологии. С черпак в куфара - архив предаването не се излъчва? Водещ: Клара Маринова. Водещи са различни журналисти от телевизията, търсят нови гледни точки на горещите теми на деня, защото спортът е и бизнес. Време за времето - архив предаването не се излъчва?

Разгледайте още:

Водещ: Росен Петров. Как европейските фондове субсидират инфраструктурното развитие? На твое място - архив предаването не се излъчва. Брюксел 1 Събота от часа.

Освен това ще видите всякакви новости, аксесоа. Какви са правата ни на граждани на ЕС. Сутрешен блок -Това са три полезни часа в началото на деня oт понеделник до петък, българия он ер предавания. Ще ви направим част от най-екстремните изживявания в спорта?

Гол - архив предаването не се излъчва. Резултат - архив предаването не се излъчва.

Решението е на ръководството на телевизията

Водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров ще търсят актуалния и локалния фокус на глобалните икономически процеси, всяка неделя на живо от до часа. Автор и водещ: Миглена Георгиева. Резултат - различното спортно предаване! Операция История Неделя от часа. Има само верни отговори.

Обедна емисия. Hi Tech On Air - високи технологии и иновации, пет минути в света на електрониката. Предаването е предназначено за широка аудитория - младежи, мъже и жени, българия он ер предавания. Предаване за европейските политики и отражението им върху гражданите. С черпак в куфара - архив предаването не се излъчва. Централна емисия. Водещи: Гергана Венкова и Златимир Йочев. Авиошоу Събота от часа. Водещ: Клара Маринова?

Популярни постове

Опорни хора Събота от часа. Провокативно - архив предаването не се излъчва. Сред популярните музиканти, артисти, модели, спортисти често има такива, които са със сериозни позиции в неподозирани от широката публика сфери.

InvestOr - архив предаването не се излъчва. Колела Неделя от часа. Светът LIVE се свързва с глобални водещи учени, за да представи на националната аудитория очертанията на тенденциите и посоките в събитията.

Автор: Чардафона
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии