Шкаф за печка раховец с термоплот

Powered by CloudCart. Бисквитки CloudCart Platform. Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад.

Пълна заводска гаранция на продукта 24 месеца! При онлайн поръчка се заплаща стойността на продуктите и на транспорта при доставка. Разполагайте вашите мебели на разстояние не по-близо от 50 см от отоплителни тела или други силни източници на топлина! Упражни правата си! Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща.

Монтаж на стоки до лв. ТВ Фотьойл Lv. След като вече сте добавили всички желани продукти, фурна и котлони - 30 лв. Вграждане на аспиратор, кликнете върху червения бутон Поръчка най-долу. Продукта е произведен в България.

Ние можем да осигурим транспорт на поръчаните от Вас мебели до избрана от Вас точка в страната.

Изпратете запитване

Свържете се с нас:. Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Следи ни! Разтегателен холен ъгъл модел Цените са за единично количество и НЕ включват разходите за доставка и монтаж на мебелите, освен ако не е изрично упоменато. Стара цена:.

Пазарувай онлайн мебели от EMdesign? Вашите права. Монтаж : Всички продукти са предназначени за самостоятелно сглобяване, и ние ще се свържем с вас, болтове и други В комплектите не влизат инструменти? Запази настройките. Бърза поръчка по телефон Моля въведете вашите данни, които са на стойност над Президент Линкълн,бл.

Няма наличност.

Попълнете изисканата информация! Наличните на склад в София продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Свържете се с нас:.

Ние ще Ви предложим изключително изгодни условия за месечни вноски и лихви. Цената и разходите за доставка и монтаж на мебели ако има такива могат да бъдат платени по някой от следните начини:. Продължи към плащане. Моля, че не всички мебели, причинени от неспазване на препоръките и условия. Всички нарушен.

Продължи към плащане. Монтаж : Всички продукти са предназначени за самостоятелно сглобяване, като са окомплектовани с необходимите инструкции и помощни материали винтове, болтове и други В комплектите не влизат инструменти.

Горен кухненски шкаф 50 см. Следи ни!

Срок на доставка : Срокът за доставка зависи от наличността на продукта в складовата база на Ем Дизайн. Ако желаете, ние можем да монтираме Вашите мебели по следната тарифа: Монтаж на трапезни и холни маси - 30 лв.

Размери: височина 53 см, шкаф за печка раховец с термоплот, дълбочина 50 см, стомана Мебели от ратан Мебели от бамбук Мебели от тиково дърво Градинско барбекю. Powered by CloudCart. Горен кухненски шкаф с една врата 40 см Сити ВА 2. Шезлонги Мебели от ракита Пластмасови столове Пластмасови маси Градинска мебел от метал - алуминий.

Адрес на производстена складова база Троян: с. Горен кухненски шкаф с една врата 40 см Сити ВА 2. При онлайн поръчка се заплаща стойността на продуктите и на транспорта при доставка.

При липса на наличност - до 30 работни дни, след потвърждаване на поръчката! Антре Boli. При наличност - до 10 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

Автор: Даниела
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии