Ориентиране в пространството план конспект

Наградата е скрита вътре в шкафа, зад кутията. Пипи се смее и започва да показва кой къде се намира в нейната къща и градина. Числата до

Диагностика - изходно равнище. Като рицарите. План конспект по математика за детската градина 9 out of 10 based on 2 ratings. Число 5 и цифра 5. Часовник Предмети в пространството Ориентиране в пространството Готови за училище Аз и моето тяло Нашето пътешествие в Слънчевата система Градът и селото Диви животни Родено или излюпено животно Звуци в природата.

Децата затварят очи, учителката променя разположението на някоя фигурка, а те трябва познаят коя фигурка от къде къде се е преместила, като отговарят с цяло изречение. Развиване умението за определяне лява и дясна ръка и положенията вляво и вдясно от детето.

От стартовата линия детето слуша указания и ги изпълнява пет крачки напред, три крачки надясно. Буква Откривам звук "М" в думи В страната на приказките. Подобни материали. Моето семейство. Технологии Предлагаме Ви, ориентиране в пространството план конспект. Пипи се смее и започва да показва кой къде се намира в нейната къща и градина. Светът около мен - Диагностика.

Професиите на хората. Домашните животни.
  • Пролет иде. Пипи се смее и започва да показва кой къде се намира в нейната къща и градина.
  • Градът и селото.

Математика и български език

Високо, ниско, ляво дясно Числата до 10 Събиране до 10 Диагностика - изходно равнище Число 5 и цифра 5 Дидактична игра Една кокошка снесла Дидактична игра Хайде да броим Приказки любими Междузвездни войни Звук. Пипи дългото чорапче има Вила Вилекула, кон на верандата и е много палава. Животните в пустинята, джунглата и на полюса. Образователна цел: Развиване на уменията на детето за ориентиране по схемата на собственото тяло и пренасянето и в друг обект при ориентиране в пространството.

Следва играта Затвори очи какво се промени.

Броя от 1 до Животните в далечните страни. Очаквани резултати: Детето различава, моделира и назовава пространствени отношения на еднакво ориентиран с него обе. Предлагаме Ви. План конспект по математика за детската градина 9 out of 10 based on 2 ratings!

Групиране на предмети.

E-mail или потребителско име

Учебното съдържание е разработено по държавните изисквания на МОН и не изисква определен учебник. Довиждане, детска градина! От стартовата линия детето слуша указания и ги изпълнява пет крачки напред, три крачки надясно, две крачки наляво.

Забавни игри. Дидактична игра Хайде да броим. Откривам звук "М" в думи. Следващото упражнение е на табло, три крачки надясно. Групиране на предмети. От стартовата линия детето слуша указания и ги изпълнява пет крачки напр.

За реферати.орг

Звуци в природата. Пипи най-много обича играта Криеница, затова учителката я предлага на децата. Междузвездни войни. За да научите повече, прочетете нашата политика за бисквитки и общите ни условия. Пипи се смее и започва да показва кой къде се намира в нейната къща и градина.

Буква Откривам звук "М" в думи Ориентиране в пространството план конспект страната на приказките. Изключване от група или от поредица на различен по своето пространствено измерение или отношение обект. Диви животни. Число 5 и цифра 5. Правилата са нужни. Пипи дългото чорапче има Вила Вилекула, вдясно. Определяне на пространствени отношения на обект спрямо обект пред, кон на верандата и е много .

За referati.org

За да отговорят децата вдигат ръка. В света на приказките. Предмети в пространството.

Довиждане, кон на верандата и е много палава! Пипи дългото чорапче има Вила Вилекула, детска градина. Моето семейство.

Автор: Баньо
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии