Масло motul 5100 10w40 цена

Комплект масло и филтри. Напълно Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над

Винаги, когато сменяте маслото е задължително да смените и масления филтър. Горивния филтър трябва да се сменя максимално на 30 км, но в България е препоръчително по често или на всяка смяна на маслото. За профилактика се сипва.. Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди. Специална цена: Вашето име.

Напълно Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над Моторни масла и филтри. Вашето име? Комплект масло и филтри. Добави към желани Добави за сравнение? За да достигнете безплатната доставка е нужно да съберете сума от поне 80 лв.

Вижте повече Разбирам. За градове като София със значително по запрашена среда е препоръчително интервалите на смяна да се намалят. Добави към желани Добави за сравнение.

Спецификации:

Напомняме, че освен право на отказ, потребителите имат и законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба, гарантирана от ЗЗП. Всички пратки могат да бъдат прегледани и тогава заплатени или отказани и върнати за наша сметка Издаваме данъчна фактура с касова бележка или приемаме плащания по банков път пак срещу фактура. Изток ул. За градове като София със значително по запрашена среда е препоръчително интервалите на смяна да се намалят. Вие ще получите безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди при обща стойност на поръчката над

  • Антон Чехов 1 тел. За градове като София със значително по запрашена среда е препоръчително интервалите на смяна да се намалят.
  • Цена в Магазин: Безплатна доставка при поръчка над 99лв.

Не забравяйте,че освен маслото трябва да смените и филтрите. Винаги, когато сменяте маслото е задължително да смените и масления филтър. За да достигнете безплатната доставка е нужно да съберете сума от поне 80 лв. Тагове: motul 10w40 мото масла. Натиснете тук да видите адресите им!

Напишете ревю

Подходящо за улични и шосейни мотоциклети, офроуд , ендуро, снабдени с 4 тактови двигатели, интегрирана или не скоростна кутия, мокър или сух съединител, двигатели Euro 2 или Euro 3, отговарящи на регламентите за емисиите, снабдени със системи за последваща обработка на газовете: каталитични конвертори, впръскване на въздух в изпускателната тръба.

Елате на място в нашите търговски обекти и закупете маслата на цените които виждате. Моторни масла и филтри. Предлагаме сигурна доставка до врата или до офис на Еконт.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди. Вашето име. Плащате само след преглед на стоката,ако има проблем или някой от филтрите не става връщането е за наша сметка до 48 часа възстановяване на парите ви. Горивния филтър трябва да се сменя максимално на 30 км, но в България е препоръчително по често масло motul 5100 10w40 цена на всяка смяна на маслото Поленовия филтър или филтъра на купето - салона се сменя всяка година преди пролет.

Спортен въздушен филтър Pipercross. Тегло До Офис До Адрес до 1 кг. Вид Филтър Литри гатанки за деца на 7 години Състав Синтетично.

Задай въпрос за този продукт

Цена за доставка. Всички пратки могат да бъдат прегледани и тогава заплатени или отказани и върнати за наша сметка Издаваме данъчна фактура с касова бележка или приемаме плащания по банков път пак срещу фактура. Магазин "Южен парк" гр. Моторни масла и филтри. Орехова Гора тел.

Орехова Гора тел. Моят профил Желани 0 Количка Плащане. Винаги, когато сменяте маслото е задължително да смените и масления филтър. Антон Чехов 1 тел.

Моторни Масла Онлайн. Автомобилни добавки. За да достигнете безплатната доставка е нужно да съберете сума от поне 80 лв. Моторни масла и филтри.

Напишете отзив

Напълно Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над Вид Филтър Литри 1 Състав Синтетично. Напишете отзив Вашето име. Перфектната добавка за почистване на дизелови дюзи.

Специална цена:. Горивния филтър трябва да се сменя максимално на 30 км, важат масло motul 5100 10w40 цена цените до адрес. За населени места без офис на Еконт, но в България е препоръчително по често или на всяка смяна на маслото Поленовия филтър или филтъра на купето - салона се сменя всяка година преди пролет.

Автор: Валтер
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии