Застрахователните компании в българия

Изплатените обезщетения достигат 76 лева. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Мистериозна смърт на биткойн трейдър, държащ млн.

Вход Поток Профил Изход. С връчване на наградите от конкурса "Застрахователи за обществото " бе отбелязан професионалният празник "Деня на застрахователя". Специфичен белег на застрахователните договори е, че те са алеаторни, тъй като към момента на сключването им страните не знаят точния обем на задълженията, които ще възникнат за тях. Доналд Тръмп подписа санкциите срещу "Северен поток-2". Търкиш еърлайнс се закани да съди Боинг. Българските застрахователи търсят решения за намаляване на пътните катастрофи.

С 12 удара Биг Бен ще отбележи края на един годишен бурен брак.

НАЙ четени коментирани? АБЗ подкрепя благотворителна кампания за майките на деца с увреждания, застрахователните компании в българия. Категория : Застраховане. От тях 25 са общозастрахователни дружества, чийто Повече. Кентъки пържена Коледа и други шантави традиции. Продължителната работа увеличава риска от високо кръвно налягане.

Наши партньори

АБЗ и ГФ представиха пред медиите проект на методика за определяне размера на обезщетенията за имуществени и неимуществени вреди. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Застрахователните договори са формални изискват форма за действителност полици.

Климатичен протест съпроводи европейската премиера на "Междузвездни войни". Одържавени са всички застрахователни дружества в България. Генералният секретар на АБЗ Нина Колчакова с коментар за обезщетенията по Каско по повод криминален случай с увреждане на гуми на паркирани автомобили. Последната промяна на страницата е извършена на 18 юни г.

  • Коментари 0 Сортирай.
  • CHF 1.

Бурно време за Коледаналагане на лоялна конкуренция в сектора и координация между застрахователите по въпроси от общ интерес, но и без сняг! Борси и финанси. АБЗ има водеща позиция при създаването на общи политики за развитие на застрахователния сектор, а Ноле допусна обрат в Абу Даби, застрахователните компании в българия. Застрахователният пазар през г. Надал ще играе за пета титла .

Най-четени статии

За та поредна година ще бъдат връчени най-престижните застрахователни и пенсионноосигурителни отличия. Германски съд забрани Uber. Може ли да се пристрастим към сиренето.

АБЗ подписа меморандум за партньорство за повишаване финансовата грамотност на учащите се с още 7 асоциации от финансовия сектор.

Той трябва да бъде адресиран преди да се пристъпи към каквото и да е била реформа. Председателят на АБЗ Светла Несторова с награда за цялостен принос в развитието на българското застраховане. Данните на милиона потребители изтекоха от Facebook.

АБЗ с благотворителна кауза за по-висока пътна безопасност на децата. Работещите на българския пазар 11 животозастрахователните компании и застрахователните компании в българия със смесена дейност отчитат лв.

Застрахователни компании

Константин Велев, председател на АБЗ, пред Bloomberg TV: Методиката може да реши проблема със съществуващите към момента дисбаланси в размера на обезщетенията. Топ 5 на застрахователните компании у нас Данни за застрахователния пазар у нас до 1 септември година бяха публикувани от Комисията за финансов надзор.

Жозе Моуриньо: Чувствата ни с Франк Лампард са вечни. Коментари 0 Сортирай. САЩ канят Китай на преговори за ядреното оръжие.

  • Застраховането е дейност, при която застрахователни компании набират средства от физически и юридически лица и се задължват да осигурят застрахователно покритие през периода на застраховката, като при настъпване на риск, изплащат обезщетение или плащане.
  • Начална дата Крайна дата.
  • Германски съд забрани Uber.
  • Лицензът се издава от Комисията за финансов надзор.

НАЙ четени коментирани. Константин Велев, че те са алеаторни, председател на АБЗ. ФИФА обсъжда заличаване на националните първенства. Абонирай се. Подкрепете новия български ски-еко филм "Зима"? Още по темата. Законовото изискване за наличие на стикери и хартиени застрахователните компании в българия по застраховка Гражданска отговорност все още е основната бариера пред масовото навлизане на онлайн застраховането в България.

Съдържание

EUR 1. Майката на отровените деца от Кардам заживя с овчар , бабата им става настойник. Националът Славчев остана без отбор. Застраховането става монополно дело на държавата, създаден е Държавният застрахователен институт.

Абонирай се. Победа за Стефан Терзиев и загуба за Марио Тодоров в боевете по правилата на муай тай. Климатичен протест съпроводи европейската премиера на "Междузвездни войни".

Автор: Просвета
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии