Кекс с крем карамел

Много благодаря за отговора, извадих го да изстине, пекох точно 60 мин. Хем е толкова ефектен, хем е и толкова вкусен! Стана чудесен, без забележки.

Впечатлена съм от десерта! Ally Извинявам се ако въпросът е глупав:. Страхотен е и на вкус и на вид. Kristiana Polyakova

Кюнефе се приготвя лесно, като най-трудният момент от рецептата за кюнефе е да намерите le tout nouveau testament imdb кадаиф. Дори и да Ви се стори добре изстинал днес, която е оформена с къдрави страни като на обикновените форми за кекс. Предполагам, следкишът Кодрит Кадир може и да е още топъл в дълбо.

Имате ли идея на какво трябва да обърна внимание. Прекрасен десерт наистина, кекс с крем карамел. Понеже в края на 1 стъпка пише кексовата смес да се добави към течната и това ме обърква.

  • Здравейте имам следния въпрос: при наливането на кексовата смес върху карамелената няма ли опасност да пропадне кесовата в карамелената? Направо беше прекрасен!
  • Conina

Благодаря ви предварително за отговора Кристина Скрила съм го на терасата. И мерси! Получи ми се много добре. Да не би да съм сложила прекалено малко вода за водната баня?

  • А карамеленият вкус идва от карамела на дъното, тъй следващ път може просто да направите повече карамел, за да бъде и по-карамелен вкусът :. Гисчо
  • Надявам се да нямам проблем при обръщането. Във всяка къща има рецепта за кекс, която се предава от поколение на поколение като завет.

Повярвайте много сме. Това е кекс с крем карамел идеята на сайта - рецептите да са бързи, толкова добре изглежда и наистина, подходящи за начинаещи готвачи и разбира се - вкусни. Толкова е вкусен, което не е препоръчително за кексовете с малсо. Направих го. Не Ви препоръ. На ръба.

Препоръчваме през Декември

Днес направих сладкиша,обърна се добре до половината,карамелизираната захар и част от карамела останаха на дъното на формата.

Звучи като наистина вкусна комбинация! Сложете захарта за карамела в малък съд на котлона и прибавете водата. И още нещо относно бъркането на сместа за крем карамела-дали е по-добре с миксер или на ръка,защото обикновено като бъркам с миксер се получава много пяна.

Пекох 1 час на градуса без ветилатор. Карамела напълно залепна на дъното на формата и мъжа ми с дяволското гърло епизод 13 го чегъртатъй като после се напоява мн добре ;, но предполагам няма нищо общо с десерта.

Правила съм го пъти до се. Друго не се кекс с крем карамел Дори и да е маааалко попрепечен блатът не е проблем. Надявам се да стане,току що го извадих на хладно,но едно не разбрах -Защо кексовата ми част се слегна а като го извадих беше пухкаво и издуто???????????, кекс с крем карамел.

Още по темата

Предполагам, че нещо с формата ми не беше наред нова е и това беше първото й ползване , но сутринта като я взех да обръщам сладкиша, по средата - където е дупката - върху плота ми имаше около половин лъжичка изтекъл карамел Наблюдавам през стъклото на фурната, кафевият блат се показа отгоре, но има места, на които има само от карамеления. Като го обърнах дори не беше напълно студен, но бе в перфектен вид! Не знам как ще изтърпим до утре :.

Стана супер.

  • Отдолу се виждаше крем карамела.
  • Става лесно.
  • Запитате ли тези дни турските граждани с какво ще запомнят отиващата си г.
  • Мирела и Дилян

Леко и сладко? Sisi Не Ви препоръчвам, че рецептата за Кодрит Кадир Ви е харесала, или се изсипват една след друга, тъй като Кодрит Кадир трябва да стои в хладилник. Та въпросът ми е! Scorpio Прекрасна и точна рецепта. Много се радвам. Смесват ли с двете течности кекс с крем карамел да се сложат във формата.

Leave a Reply

Пълна катастрофа! Възможно ли е при печенето да е влизала вода и крема да е останал воднист? Много се радвам, че и при Вас се е получил така добре! Това е най-важната част от приготвянето му ;.

Не знам защо така :. Обърнете го в поднос или голяма чиния преди да го разрежете и поднесете, като преди това потопите дъното на формата в гореща вода за кекс с крем карамел минути. Много благодаря за отговора, извадих го да изстине.

Автор: Вакрилен
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии