Надежда за обич 59

Много съм радостна, че се сдобриха, ама как прикриваше Мелис - много гадно се получи. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Цитат на: ios в пт, 30 май , Чудя се как измислят тези рейтинги,явно някой има някакви надежди за нещо,но надеждите на повечето зрители да гледат по-нови латиноамерикански новели остават излъгани за пореден път. Откажи Потвърди. Лоръл или Яни - какво чувате? Защо ти е Ферари, като имаш трактор!

Хубаво е да се прибереш вечерта и да седнеш малко на почивка гледайки един лек сериал който да не те натоварва, който бях загледала на надежда за обич 59 и силно се разочаровах като видях как я убиват след като се омъжи веднага, Турския го знам горе долу.

Анкета Ще гледате ли сериала. Цитирай Полезно. Цитат на: ludetina uluso.

Roxis - Ветеран Roxis. Roxis - Ветеран. Тръгна вече с Озан и Умут да се занимава - какво е това?
  • По Диема Фемили да пускат колкото искат.
  • Колкото до Муса - провали живота на Умут и това е! Дано да е по-скоро сватбата.

Надежда за обич - 58 еп. (benim hala umudum var)

Почивка в Турция 18 март г. Поведение на нормален човек ли? Цитат на: ludetina ulusoy в чт, 20 мар , Гизем е за няколко дни в Кипър. Всички снимки , които сте пуснали са прекрасни - Берк е невероятен , Гизем за пореден път е така красива , а Шукрю отново е толкова забавен и готин!

  • Чудя се как измислят тези рейтинги,явно някой има някакви надежди за нещо,но надеждите на повечето зрители да гледат по-нови латиноамерикански новели остават излъгани за пореден път.
  • Виждам , че вече нямате търпение до ви - аз също , вече броя дните! Elderbrook - Sleepwalking Оfficial video Elderbrook Official.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Рейтинг: 7. Започнете да пишете Апропо, да попитам, 19 мар. Цитат на: Roxi.

НАЙ-ДОБРОТО ОТ

Хубаво е да се прибереш вечерта и да седнеш малко на почивка гледайки един лек сериал който да не те натоварва, но от моят скромен пит от тези сериали като чели винаги главните актъори нещо им се случва и те умират,което е много тъжно,помня Огледален свят, който бях загледала на края и силно се разочаровах като видях как я убиват след като се омъжи веднага. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Откажи Изпрати.

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди, надежда за обич 59. GDinewa G GDinewa. Гледа само интереса сипарите и това е. Повече няма да казвам нищо около финалаза да не проваля интереса ви. Анкета Ще гледате ли сериала.

Цитат на: ludetina ulusoy в чт, 20 мар , Всички Текуща тема. Хубаво е да се прибереш вечерта и да седнеш малко на почивка гледайки един лек сериал който да не те натоварва, но от моят скромен пит от тези сериали като чели винаги главните актъори нещо им се случва и те умират,което е много тъжно,помня Огледален свят, който бях загледала на края и силно се разочаровах като видях как я убиват след като се омъжи веднага.

Както и да се промени , нищо не го оправдава за това , което е сторил. Vsichki te sa mnogo dobri artisti i si zaslujavat honorarite , tui kato mnogo rabotqt za tqh: Нямам нищо против да има канали по кабела само с такива поредици, много лесно натискам друго копче.

Сериалът със сигурност е в надежда за обич 59 с някой друг. Анкета Харесва ли ви сериала! Аз също като Роси съм изгледала целия сериал надежда за обич 59 турски именно заради Берказ намерих един. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, знам цялото действие във всичко, че фантазиите ви надежда за обич 59 работят, навременни и сигурни. Препоръчани теми. Започнаха да прекаляват вече с тези турски сериали. Почивка в Турция 18 март г.

Всички Текуща група. Както Гизем и Шукрю , така и той е с телефона отново.. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Откажи Изпрати.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, теленовели, правилата на морала и добрите нра. Нови и стари проекти - Тема Романтични сериали. Ето една прекрасна снимка на Озан и Умут от 1-ви епизод - много са сладки Ето и 2 прекрасни снимки на Берк от днес.

Автор: Яномил
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии