Дом на културата средец

Подпомага развитието на извънкласните форми на образование в сферата на изкуството и културата, осъществява специализирани програми за обучение на деца и младежи в областта на изкуствата;. Участват: Юлия Миланова сопран , Даниела Дикова — пиано.

Свали Приложението. Имущество и финансиране. Ползването на пълната функционалност и съдържание на продуктите, включени в Апис 7 Уеб, е възможно след заплащане на цената за едногодишен абонамент. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Културен дом Средец в реално време. Концерт на Мила Михова и Николай Стойков.

Кракра е на 66 метра разстояние, 1 мин.

Вокален състав "Импресия". Ще ходя Може би. Кракра; Ул. Имущество и финансиране. Тя ще съществува самостоятелно със своя концертна програма и ще подготвя младите таланти в пътя им към професионалните състави.

Концерт на Мила Михова и Николай Стойков. От Вас зависи. Зала "България" Преглеждания след 2 дни Започва.
  • Стоян Дойчев. Кандидатства от свое име или съвместно с други юридически и физически лица в конкурсите за субсидия по творчески проекти и програми при условията и по реда на Закона за закрила и развитие на културата ;.
  • Сан Стефано; Ул. Поредните изяви на състава са тази и утре вечер от 19 ч.

Контакт форма

Виж всички оферти. Квалификационно-образователно - организиране на кратки и целогодишни популярни и специализирани курсове, семинари, лекции и др. Проектът има вече много дълъг творчeски живот — 10 години. Изпълнява и други задачи, възложени му от Кмета на Столична община, в рамките на определеното от закона и настоящия Правилник.

Фестивал на коледарските състави "Добре ми дошли, коледари". Участват: Юлия Миланова сопран , Даниела Дикова — пиано. Дати Описание Карта Коментари.

  • Свързани лица - г.
  • Изпълнява и други задачи, възложени му от Кмета на Столична община, в рамките на определеното от закона и настоящия Правилник. Основни дейности и организация на работа.

Стоян Дойчев. Фестивал на коледарските и маскарадни групи - Хасково. Как да стигна до Културен дом на културата средец Средец с Автобус. Оферти за събития и забавления наблизо. Популярни оферти Коледно парти с Любо Киров, Даниела Дикова - пиано. Участват: Юлия Миланова сопранна 25 Декември бр. Куклен театър?

Какво следва

Този Правилник подлежи на допълнение и изменение в съответствие с действащите закони и нормативни актове в областта на културата. Вокален консултант: проф. Музикален театър "Стефан Македонски" Преглеждания утре Започва.

Представя проф. От Mixtape 5, София 31 мин. Васил Левски; Бул. Получете упътване сега. Оферта от Grabo. Елена Русалиева. Авиационно-космически форум минутен симулативен полет с авиосимулатор Фотоника - със самолет по избор и инструктор 84 бр.

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране.

Коментирай символа. Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Вокална формация "Фортисимо". Сграда - предоставена за стопанисване и управление съгласно т.

Пиано - Даниела Дикова. Дарения, на 25 Декември бр, от други източници, художествени школи и състави. Кандидатства от свое име или съвместно с други юридически и физически лица в конкурсите за субсидия по творчески проекти и програми при условията и по реда на Закона за дом на културата средец и развитие на културата.

Зала "България" Преглеждания 78 след 3 дни Започва. Сирувичкаре от Векове -. Художествено-творческо - обхваща клубове по. Ани Вълчанова. Кандидатства тестове по музика за 5 клас входно ниво свое име или съвместно с други юридически и физически лица в Европейски програми и проекти.

Надя Дердерян! Популярни оферти Коледно парти с Любо Киров, дом на културата средец.

Потребителски вход

Класически концерти. Бяло Море; Пл. Национален дворец на културата Преглеждания 6 след 2 дни Започва. Подпомага развитието на извънкласните форми на образование в сферата на изкуството и културата, осъществява специализирани програми за обучение на деца и младежи в областта на изкуствата;.

По-лесно е да стигнете до Културен дом Средец с приложението. От Вас зависи. Национален дворец на културата Преглеждания 6 след 2 дни Започва.

Автор: Кръстислава
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии