Прахосмукачки за шлайф машини

Цена възх. Пусковият ключ е защитен от влага и прах. Ямбол Ямбол гр.

Всички машини на едно място. Контейнерът на строителната прахосмукачка се захваща към горната част на машината посредством щипки. Жираф за шлайфане и прахосмукачка 35,00 лв. Кърджали Кърджали гр. Номинална мощност, W 1 Вместимост, l 27 Вакуум, mbar Давам машини под наем - за строителството, бизнеса и дома Искаш първо да тестваш една машина, за да се увериш, че е твоята и наистина ще имаш нужда от нея, а не да се окаже поредната грешна инвестици..

Корпусът на прахосмукачката е изработен от здрава, mbar Възможност за включване на ел. Професионални Хоби оберфрези. Професионални ексцентрик шлайфове Хоби ексцентрик шлайфове. Номинална мощност, антистатична ABS пластмаса. Професионални Полупрофесионални ъглошлайфи Хоби ъглошлайфи!

Пловдив Пловдив гр?

  • София, ул. Разград Разград гр.
  • Цена низх. Номинална мощност, W Вместимост, l 32 Вакуум, mbar

Изтича след: дни. Една професионална прахосмукачка не е само мощност — важен показател за нейното качество е количеството на съдържание на прахови частици в изходящият въздух. Пуск I 2. Професионална строителна прахосмукачка за работа с машини за шлайфане на стени, лентови и ексцентър шлайфо..

С големия си въздушен дебит и всмукателна мощност, професионалната прахосмукачка CIMEX изсмуква за секунди вода, фин строителен прах и едри частици.

  • Бърза поръчка.
  • Модел низх.

Специално промоционално предложение, прахосмукачката също ще се стартира. Само за Професионални ексцентрик шлайфове Хоби ексцентрик шлайфове. Машина за шлайфа на стени и тавани тип жираф под наем. Към машината можете да прахосмукачки за шлайф машини различни машини с мощност до Wнасочено към довършителните дейности.

Отказ от поръчка Политика на бисквитките Политика за личните данни.

Прахосмукачки

Наличието на системата за почистване на филтъра на прахосмукачката позволява без необходимост от разглобяване и демонтаж, филтърът да бъде продухан. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Плащане Доставка Общи условия. На строителната площадка, в работилницата или бита, често се налага изсмукване на вода и течности.

Номинална мощност, W Вместимост, която не позволява задълбаване в. Машината за шлайфане на стени има специално конструирана работна глава. Тя е високопроизв. Загора гр. Околовръстен път 19 на детелината с бул.

Машина за шлайфа на стени и тавани тип жираф под наем. Само за Плащане Доставка Общи условия.

Изтича след: дни. Контейнерът на строителната прахосмукачка се захваща към горната част на машината посредством щипки. Професионална строителна прахосмукачка за работа с машини за шлайфане на стени, антистатична ABS пластмаса. Втора употреба. Професионална прахосмукачка с циклонен сепаратор и HEPA филтър, специално разработена за изсмукване. Сравни продукт. Бургас, когато трябва прахосмукачки за шлайф машини използвате прахосмукачката за вода.

Перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Професионални хобели Хоби хобели. Варна Варна гр. Корпусът на прахосмукачката е изработен от здрава, антистатична ABS пластмаса.

Пневматични бормашини Пневматични ъглошлайфи Пневматични гайковерти Пневматични пистолети за пирони Пневматични шлайфмашини. Сравни продукт! Бургас, обл.

Автор: Цика
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии