Samsung galaxy s7 gold display

Разгледай и тези подобни модели:. За PhonesData PhonesData е уеб сайт в който може да намерите информация за пълните технически характеристики на всички смартфони.

А за проведените ремонти, ние използваме оригинални части и даваме гаранция за работата си. Huawei Samsung Apple Xiaomi. Ако дисплеят не е повреден, ние можем да смени стъклото, благодарение на новите технилогии, с които разполагаме. Производителност Операционна система OS Android 6. За нас.

Разгледай и тези подобни модели:. Apple Samsung Huawei. Процесорът му е Quad-core 2x2. Цени по магазините Покажи всички оферти: Други магазини : mediaboxbg! С нея заснемате ярки, ясни и изпълнени с живот снимки дори и в тъмното. В нашия сервизен център, ние извършваме диагностика в присъствия на клиента.

Въведете вашите данни и ние ще се свържем с вас за потвърждение. Въпреки това е възможно в каталога да има разминавания. SAR - 1.
  • Стъклото е направено от Gorilla Glass — има повишено съпротивление към драскотини и удари.
  • Производителност Операционна система OS Android 6.

Допълнителна информация

За точна цена посетете съответният магазин. PhonesData е уеб сайт в който може да намерите информация за пълните технически характеристики на всички смартфони. Време за разговори - До 27 часа 3G Възпроизвеждане на аудио - До 74 часа. Тип на дисплея Размер на дисплея Резолюция Мултитъч Защита. Обади се сега: Използвайте бутона по-долу и се запишете за известие и ние ще Ви уведомим, когато имаме продукта в наличност. Android OS, v6.

Galaxy S7. Ако искате да Ви благодарим напишете и имейл :. Ежедневно добавяме нови устройства и проверяваме съществуващите за неточности. Задния панел е стъклен и драскотините по него са много по-чести от тези по защитното стъкло на екрана. Работно време. Quad-core 2x2?

Свързани продукти

Дисплея или стъклото се разглеждат като отделени детайли. Работно време. Ако искате да Ви благодарим напишете и имейл :. Съответно контролера може да изключва микрофона при позвъняване.

Време на разговори Слушане на музика. Wi-Fi. Популярни смартфони. Оригинални части. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки.

780.00 лв.

Новия панел се поставя в течение на 40 минути. Работно време. Оригинални части.

Оригинални части. Huawei Samsung Apple Xiaomi. Wi-Fi С други думи, благодарение на новите технилогии, след смяната се запазват всички характеристики! За. Но най-често е нужно да се ремонтира екрана. Стъклото е направено от Gorilla Glass - има повишено съпротивление към драскотини и удари. Ако дисплеят не е повр?

Дисплей/Tъч за смартфони

Начало Всички смартфони Сравнение Очаквани Подробно търсене. Ремонт и сервиз за смартфони София, Студентски град, ул. Екрана има диаметър 5.

Въведете вашите данни и ние ще се свържем с вас за потвърждение. В такъв случай е нужно да се смени бутона с нов, samsung galaxy s7 gold display, но понякога е възможно и да се отремонтира. За възстановяване на работоспособността на телефона е най-добре жака да се смени с нов, но ако в него се забелязват само окислен.

Автор: Зоичка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии