Акумулаторни батерии за винтоверт skil

Части за перфоратор. Абонирай се за новини Виж всички. Пневматични инструменти.

Светодиодно фенерче осигурява добра видимост върху работата. Имейл адрес няма да бъде публикуван. В Battery Center продаваме и изработваме батерии за всички видове винтоверти.

Абонирай се. Покажи 12 Всичко на страница.

Вземи на изплащане. Подготовка на повърхности. Използвайте батерия за винтоверт, тай като по-високите волтажи могат трайно да повредят машината и дори да предизвикат пожар, тирфори. Сравни Сравни. Добави в количката Брой:. Кранове за двигатели Колела и ролки Акумулаторни батерии за винтоверт skil вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Стакери Телфери и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебед.

Влез в акаунт Създай нов акаунт. Удобни характеристики за допълнителен комфорт при работа Този акумулаторен винтоверт е оборудван с променлива скорост за плавен старт и за предотвратяване на повреда на обработвания детайл чрез неволни действия, като завинтване на винтове прекалено дълбоко.

Пазаруване

Нови продукти. Категория Акумулаторни винтоверти Оригиналните батерии за винтоверти струват скъпо, за това когато решите да сменяте батерията е добре да я извадите и занесете в сервиз, където най-точно ще определят нейният вид и по модела донесен от вас ще изработят нова, функционална и пълноценна.

Доста често се случва хората да повредят или по друг начин да намалят живота на акумулаторните батерии за винтоверти , които се използват в домашни условия. Затвори Изпрати запитване.

  • При нужда, потърсете съдействие и лекарска помощ. Очакваме доставка на:
  • Разрешаване на бисквитки.

За да получите най-доброто представяне на устройството, за да не създадете предпоставка за опасни ситуации, трябва да изчакате малко, акумулаторни батерии за винтоверт skil. Бензинови монофазни Бензинови трифазни Дизелови монофазни Дизелови трифазни Инверторни монофазни Принадлежности Соларни фотоволтаични панели Виж всички от Генератори и агрегати за ток.

Подобни продукти. Имейл адрес няма да бъде публикуван. Зареждайте батерията за винтоверт единствено и само с подходящото за нея зарядно устройство.

В Battery Center продаваме и изработваме батерии за всички видове винтоверти. Светодиодно фенерче осигурява добра видимост върху работата. Употребявани машини. Уплътнителна техника.

Отстъпка: 3. Няма причина да плащате извънредно високите суми на производителите на винтовертиза да се сдобиете с нова батерия. Добави още Поръчай Завърши поръчката. Подготовка на повърхности. Дрегери и наркотестери.

SKIL 2430 AA Акумулаторен винтоверт

Често срещана ситуация е поради някаква причина оригиналната, първоначална батерия да се повреди или да не работи достатъчно ефективно поради някаква причина.

След като продължавате да използвате този уеб сайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки за множество различни цели, например запаметяване на настройките ви за уеб сайта, анализиране на начина на използване на сайта от посетителите му с цел неговото подобряване, интегриране със социални медии и насочени реклами.

Виж всички Акумулаторни винтоверти

Най-продаваните Акумулаторни винтоверти Благодарим Ви за проявения интерес? Наличност: 13 БР. Напишете свой собствен обзор. Имате възможност да върнете батерията за винтоверт в 14 дневен срок, акумулаторни батерии за винтоверт skil.

Наличност: 5 БР. Капацитет: mAh Напрежение: 7. За тази цел можете да започнете работа с по-леко натоварване, след което стоковите борси и тържищата преминете към пълна мощност.

ToolsFactor.com - BOSCH, Първият Официален Онлайн Магазин BOSCH за България

Всеки модел може да изисква различен брой клетки или конфигурация на батерията. Довършителни работи. Наличност: 56 БР. След като наш сътрудник провери заявката ще се свържем с вас.

Официален дистрибутор на всички продукти с марката Duracell 01 Юли Подобни продукти. Всеки модел може да изисква различен брой клетки или конфигурация на батерията. Всички уреди има изписани върху себе си или върху опаковката си своя конкретен тип?

Автор: Кристалин
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии