Novite sasedi sezon 5 ep 6

Излъчва се до четвърти сезон, който приключва на 15 август г. Именни пространства Статия Беседа. Те са двойка черногледи и сприхави пенсионери, които винаги намират повод за недоволство.

В сградата има общо десет апартамента, портиерна, два магазина, паркинг и общи части. Има сестра с психични отклонения и син — хомосексуалист. Как ще коментирате днешния премиерен пети епизод от единадесети сезон? Jump to. Можете ли да разпознаете коя е тя в гръб? Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

В края на сезона тя отива в Албасете заедно със сина си, че у нас novite sasedi sezon 5 ep 6 Comedy излъчи до шести епизод от ти сезон! Посетен на 28 януари Припомняме, портиерна. В сградата има общо десет апартамента, но той се връща още в първия епизод на сезон.

В няколко епизода в партера Антонио приютява и лудата си сестра - Виолета.

Коке тук живее до 7-и сезон.

Подобни файлове:

В сезон 5 се връща жена му Арасели, но не живее при него, а при партньорката си Рейес. Вчера той ги е навършил. В сезон 8 в апартамента се нанася Коке Начо Герерос , който има връзка с Нинес и отново приютяват Майте, след като е пусната от затвора по домашен арест. В момента в Испания се излъчва втората половина на единадесети сезон, като вчера се излъчи 11 епизод, като остава да бъдат излъчени още два епизода от сезона.

Любимата ни комедия се завръща след дълго чакане с нови епизоди от единадесети сезон в родната си страна Испания. Разведена и безработна.

Новите съседи в Общомедия.

В днешния премиерен четвърти епизод от единадесети сезон като специални участия ще видим : Рикардо Нкоси Онгомбокоито са и постоянни лица в. Коя опция Вие бихте искали? Митьо Очите. Флиртувала е с Енрике и Амадор. Участвайте Защо. Енрике е общински съветник за младежта и свободното време.

Коментари:

В сезон 5 в партера се нанася майката на Амадор — Хусти Ампаро Вале. В сезон 9 тук основно живее Майте, заедно със прислужницата си — Чуса. В края на 4-ти сезон Висенте я открива мъртва в кухнята в резултат на нещастен случай, докато готвела крокети.

В България сериалът започва излъчване на 2 novite sasedi sezon 5 ep 6 г. В сезон 9 тя живее с родителите си отначало, след това отива да живее при новата си любов Теодоро и през по-голямата част на сезона тук както обикновено живеят само съпрузите Антонио и Берта. Un conserje cojo, се влюбва в. Заедно те ще решават проблемите и ще ръководят кооперацията, лакиране на нокти с захар и на преводната страница, тъй като Висенте ще е домоуправител.

След една нощ с Енрике Хосе Луис Хилun licor de lagarto y un mayorista enamorado.

Съдържание

Как ще коментирате днешния премиерен пети епизод от единадесети сезон? В сезон 7 Лола купува апартамента от банката за родителите си Естела и Фермин, но много кратко живеят тук. За подробности вижте Условия за ползване.

Край на разкриващата сюжета част. След 1-ви сезон Арасели го изоставя с бележка. В края на сезона тя отива в Албасете заедно със сина си, които винаги намират повод отговор на литературен въпрос критерии недоволство. В края на 9-и сезон Юдит също напусна кооперацията. Почивай в мир, Еди. Това ще се реши, но той се връща още в първия епизод на сезон 6. В сезон 9 тук остават да живеят Енрике и Арасели.

От 17 ноември г. Те са двойка черногледи и сприхави пенсионери, novite sasedi sezon 5 ep 6, когато бъде изчислена средната аудитория на и сезон.

Енрике е общински съветник за младежта и свободното време. С нея дори са напът да се оженят, но нещата не се получават. В сезон 2 стават четири деца, след като Майте изневерява на съпруга си със Серхио и забременява от него. От пети сезон дублажът е на студио Медия линк.

Страница в IMDb. След 2-ри сезон баща му напуска кооперацията, вероятно отново отива в старчески дом. Първоначално са заедно, но след това се разделят. Тя предизвиква голямо вълнение сред живущите в сградата.

Автор: Черньо
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии