Ресторант градина гладиатори пловдив

Със сигурност това ни беше последното посещение Храната средно качество. Там се отива с идеята, че единият родител е неотлъчно до детето, защото в този хаос от превъзбудени деца опасността от инциденти не е за пренебрегване.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството. Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98 и др.

Изберете оферта:. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили.

За деца над години може би е добре, но не и за по-малки. Пясъци и Кранево.

Тип резервация основна зала:. Ако сте резервирали като регистриран потребител, които се използват безплатно от децата на клиентите на ресторанта. Детския кът предлага ресторант градина гладиатори пловдив атракции, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Общи условия Детският кът в ресторантът се заплаща 5 лв? Още преди да се роди малчо,преди 4 години,си ходехме в Гладиатори често.

  • Чакахме 15 минути да дойде човек, който да седи в залата за игра. Виното за рожден ден то 20 деца и съответно родители беше в бутилки от мл или наливно естествено!!!!
  • Благодарим Ви за подадения сигнал!

Оферти и празнични куверти

Какво имате предвид за "превъзбудени деца"? Последно посещение: Пон дек 23, В момента е Пон дек 23, Адриана Анева. Намазване на гумите със специална вакса,едновременно създаваща дълготраен гланц и предпазваща гумата от изгаряне,напукване.

Димитър Талев 87 , Пловдив. Назад още ресторанти. Има различни водни ефекти както и за всички клиенти на ресторанта има осигурен безплатен, охраняем паркинг и автомивка.

Вашата резервация:. Какво имате предвид за "превъзбудени деца". Благодарим Ви за подадения сигнал. Просто като дойдат да си ги поискат. Доста неприятно,на Лаута в център Теди е същото,кал ако е валяло преди.

Последен коментар

Намазване на гумите със специална вакса,едновременно създаваща дълготраен гланц и предпазваща гумата от изгаряне,напукване. Препоръчани теми.

В крайна сметка не може децата в кълбета тютюнев дим. За деца над години може би е добре, но не и за по-малки.

Общи условия Детският кът в ресторантът се заплаща 5 лв? Безплатен фирмен ароматизатор. Пловдив, разположен в южната част на града на ул. А това за инцидентите не съм съгласна. Ходили сме в петък вечер и в неделя.

Сватби в изисканата обстановка на Note Di Vino La Famiglia

Предишна тема Следваща тема. Благодарим Ви за подадения сигнал! Цитат на: Aniani в нд, 18 сеп , Последен коментар Петя Георгиева.

Сега позвъних на Ваня,управителката на ресторанта. Откажи Потвърди. Деца до 12г. Все семейства като нас са клиентите и понякога имам чувството,че децата са повече от възрастните! Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Общи условия Детският кът в ресторантът се заплаща 5 лв.

Събота - Моля въведете данните коректно? Също и сме в непосредствена близост до ресторант-градина "Гладиатори",така че,има и вкусна ресторант градина гладиатори пловдив за гладните.

Нова Година 2020

Резервацията с ReZZo. Стандартна цена 12 лв,цена с отстъпка 10 лв. Външно измиване с подсушаване,цена 6 лв,с отстъпка 5 лв.

Външно измиване с подсушаване,цена 6 лв,с отстъпка 5 лв. Също така, пристигнали в рестор. Също и сме в непосредствена близост до ресторант-градина "Гладиатори",така че,има и вкусна храна за гладните.

Автор: Ел
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии